Skip to content

Довгий час вважався безвісти зниклим: на війні загинув Герой з Дніпропетровщини

Ксенія Куземко

Дніпропетровщину облетіла трагічна звістка про загибель Героя Олега Тура 1970 року народження.

Жорстока війна безжально забирає життя хоробрих українських воїнів, які самовіддано стали на захист батьківщини, аби ми могли жити в мирі. Так, Дніпропетровщину облетіла трагічна звістка про загибель Героя Олега Тура 1970 року народження. Військовослужбовець довгий час вважався безвісти зниклим, на жаль, знайдено загиблим. Цю страшну звістку підтвердила експертиза ДНК. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на Червоногригорівську ТГ.

У ЗСУ чоловік був старшим солдатом далекомірником-номером обслуги зенітного артилерійського взводу парашутно-десантного батальйону. Призваний під час мобілізації 25.02.2022 року.

Стримуючи перші хвилі ворога, відданий Військовій присязі на вірність українському народові, мужньо виконуючи військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність загинув 14.03.2022 року в Донецькій області.

«Його бойовий шлях був непростим, але він за той час завжди проявляв хоробрість і професіоналізм. Під час однієї з військових операцій він зник безвісти. Родина, друзі та вся громада були сповнені тривоги та надії чекали новин про його долю. Однак, після багатьох місяців невизначеності, ми отримали підтвердження його загибелі», – йдеться у повідомленні.

Прощання із загиблим Героєм та відспівування відбудеться орієнтовно в п’ятницю 05.07.2024 року. Про точний час та місце буде повідомлено додатково.

Фото з фейсбук-сторінки Червоногригорівської ТГ

Раніше ми писали, безжальна війна жорстоко забирає життя мужніх захисників України, які стали на захист країни заради нашого мирного життя. Один з них – військовий з Дніпра Владислав Білокінь. Трагічну новину повідомила його сестру на своїй інстаграм-сторінці.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: