Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Дніпро стає центром передової медицини: міська лікарня отримала найсучасніше обладнання

лікарня отримала обладнання з Італії

До Дніпра завітала делегація з Італії, щоб взяти участь в урочистому запуску нового найсучаснішого обладнання для хірургії та ендоскопічних досліджень у одній з лікарень міської ради. Детальніше про це – в матеріалі «Наше місто».

Такий подарунок дніпрянам зробили друзі та партнери з Італійської агенції з питань співробітництва в галузі розвитку (AICS).

Міська лікарня отримала найсучасніше обладнання

-Безмежно вдячні за такий щедрий та необхідний для наших пацієнтів подарунок, – повідомили у лікарні. – Бо це високоінтелектуальне обладнання переносить рівень надання допомоги до найвищих стандартів.

Нове обладнання включає ендоскопічну стійку з відеогастроскопом, два відеоколоноскопа, електрохірургічний блок. Вони будуть використані  для роботи з пацієнтами, які потребують невідкладної та екстреної медичної допомоги: стресові кровотечі, поранення ШКТ, що вимагають ургентних ендоскопічних досліджень.

Фахівці лікарні кажуть, що завдяки новому обладнанню можна працювати в найскладніших умовах з великим спектром патологій.

Новітні: ендоскопічна стійка з відеогастроскопом, два відеоколоноскопа, електрохірургічний блок

-Дякуємо Надзвичайному і Повноважному Послу Італійської Республіки в Україні П’єру Франческо Дзадзо, міському голові Дніпра Борису Філатову, Департамент охорони здоров’я населення Дніпровської міської ради, – резюмували медики.

Фото: клінічна міська лікарня Дніпра. Колаж: НМ.

Читайте також: Хочеш побачити все — їж моркву: що треба знати про збереження зору у дітей.

Категорія: Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: