Skip to content

У Дніпрі виконали близько 65% робіт з розбору завалів потрощеної багатоповерхівки

У Дніпрі виконали близько 65% робіт з розбору завалів багатоповерхівки, яка постраждала внаслідок ракетного удару 28 червня, - ОВА

Голова ДніпроОВА Сергій Лисак розповів подробиці атак на Нікопольщину та про роботи надзвичайників у зруйнованій внаслідок ракетної атаки на Дніпро багатоповерхівці, – передає «Наше Місто».

Російські окупанти протягом дня тероризували Нікопольський район Дніпропетровської області, завдавши понад 15 обстрілів з важкої артилерії, дронів-камікадзе та безпілотників.

Під ворожий вогонь потрапили Нікополь, Мирівська, Марганецька та Покровська громади. Внаслідок обстрілів пошкоджені 4 приватні будинки та одна господарська споруда.

Окрім руйнувань, двічі за день виникали займання сухостою, які рятувальникам вдалося ліквідувати.

Фото: телеграм-канал Сергія Лисака.

Наслідки ракетних атак по Дніпру

Дніпро продовжує оговтуватися від ракетних ударів, завданих наприкінці минулого тижня та сьогодні. На місці зруйнованої ворожим обстрілом багатоповерхівки тривають роботи з розбору завалів. Наразі рятувальники виконали вже майже 65% робіт.

Близько 50 мешканців пошкодженого будинку звернулися за психологічною допомогою, яку вони отримали від фахівців.

Нагадаємо, раніше ми писали: 67 пошкоджених багатоповерхівок і будинків у приватному секторі: мер Дніпра про отримання допомоги та відновлення.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: