Skip to content

У Дніпрі оголосили другий етап конкурсу на співфінансування проєктів для допомоги силам безпеки і оборони України

У Дніпрі оголосили другий етап конкурсу на співфінансування проєктів для допомоги силам безпеки і оборони України

Дніпро оголошує про другий етап конкурсу на підтримку ЗСУ. З 1 по 31 липня приймаються заявки на участь у міській цільовій програмі “Співфінансування проектів на допомогу силам безпеки і оборони України”. Про це повідомляє «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

Міська влада Дніпра виділила 18,2 млн грн на другий етап конкурсу в рамках програми “Співфінансування проектів на допомогу силам безпеки і оборони України”. Ця сума може збільшитися до 50 млн грн протягом року, залежно від кількості проектів, що надійдуть на конкурс, та надходжень до міського бюджету.

Юлія Павлюк, директорка департаменту інноваційного розвитку Дніпровської міської ради, підкреслює, що вже проведено перший етап конкурсу. За його результатами четверо переможців отримають співфінансування з бюджету територіальної громади на суму близько 2 млн грн.

«Враховуючи запити громади, до порядку проведення згаданого конкурсу внесено зміни. Тепер, окрім громадських об’єднань, благодійних організацій, юридичних осіб приватного права, подати заявку на конкурс зможуть і фізичні особи-підприємці (ФОПи). Крім того, збільшено і кількість заявок, які може подати один учасник – тепер це дві заявки. Також визначено термін для ухвалення рішень конкурсної комісії – 10 робочих днів після завершення періоду подання заявок», — розповіла під час брифінгу 1 липня Юлія Павлюк.

Переможці конкурсу зможуть отримати співфінансування від міської ради для придбання безпілотних апаратів, засобів зв’язку, амуніції та техніки. Всі матеріально-технічні складові повинні бути схвалені за запитами від сил безпеки і оборони України. Учасник повинен внести власний внесок у розмірі щонайменше 25% від вартості запиту для отримання співфінансування від міського бюджету. Сума проєкту повинна становити не менше 500 тис. грн, але не більше 1 млн грн.

Проєкти подаються у паперовому вигляді за адресою: проспект Дмитра Яворницького 60, офіс 19-А. Зв’язок з організатором – департаментом інноваційного розвитку Дніпровської міської ради:  093 093 97 00, innovation@dniprorada.gov.ua.

З порядком проведення Конкурсу зі змінами можна ознайомитись за посиланням.

Більш детально читайте на офіційному вебсайті Дніпровської міської ради в розділі «Відкрите місто» — програма “Співфінансування проєктів на допомогу силам безпеки і оборони України”.

Нагадаємо, раніше ми писали: Дніпрянам розповіли, чому під час відключень світла падає мобільний зв’язок.

Фото: прес-служба міськради.

Категорія: Війна, Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: