Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ ОФІЦІЙНО Через ворожу атаку у Дніпрі пошкоджено близько 10 будинків, які обслуговують міські комунальні підприємства

Ракетний удар по Дніпрі 1 липня 2024, вибиті вікна - Наше Місто

Через ворожу атаку в Дніпрі пошкоджено близько 10 будинків, які обслуговують міські комунальні підприємства. Про це повідомив Сергій Файфер, керівник департаменту житлового господарства міської ради, повідомляє «Наше місто».

«Загалом вибито близько 150 вікон в будівлях, а також пошкоджена одна покрівля.  – зазначає посадовець. – Вже з самого ранку комунальні служби надають людям потрібну допомогу.  В усіх будинках, які обслуговують міські комунальні підприємства, вже розміщено об’яви, де вказані контакти, за якими можуть звертатися  мешканці, що, комунальні служби оперативно  відреагували та надали допомогу», – розповів Сергій Файфер.

Ракетний удар по Дніпрі 1 липня 2024, вибиті вікна - Наше Місто

Наразі  фахівці вже закривають пошкоджені вікна плівкою, далі бригади будуть виконувати заміри для виготовлення та заміни вікон в квартирах постраждалих містян. Відновлення вікон, пошкоджених через вибухи – безкоштовне для мешканців, виконується за рахунок міста.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що відбувається на місці прильоту.

Також ми писали, що на ранок до поліції надійшло 55 повідомлень про пошкодження майна людей.

Фото Валерія Кравченка.

Категорія: Війна, Влада, Новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: