Skip to content

Дніпро накриє 40-градусна спека: на яку погоду чекати в Україні

Ксенія Куземко

40-градусна спека у Дніпрі

Завтра, 2-го липня, у більшості наших областей максимальна температура повітря досягатиме пекучих +32…+37 градусів. Це найбільше стосується південної частини, сходу України та центральних областей. І в цих регіонах переважатиме суха погода з високою пожежною небезпекою. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на синоптикиню Наталку Діденко.

А ось у західні області завтра завітає атмосферний фронт, який нарешті послабить суттєво спеку, там у вівторок передбачаються пречудові +23…+27 градусів.

На заході пройдуть дощі з грозами. Через значні контрасти в зоні фронту дощі переходитимуть у сильні зливи, можливі шквал та град.

У північних областях 2-го липня ще буде спекотно, проте на Житомирщині вже стане трохи легше, +27…+29 градусів, на Київщині близько +30, на Чернігівщині та Сумщині +31…+33 градуси.

На Житомирщині та Київщині атмосферний фронт вже аж завтра ввечері організує короткочасні грозові дощі. Чернігівська та Сумська область втримаються від опадів.

В Україні переважатиме південно-західний вітер, у західних областях поміняється на північно-західний, може бути рвучким.

У Дніпрі 2-го липня максимальна температура повітря буде становити близько +34 градусів. Завтра у місті буде сухо, проте посилиться вітер, який дасть можливість трохи легше дихати, а ввечері у вівторок можливий короткочасний грозовий дощ.

40-градусна спека у Дніпрі

Раніше ми писали, що відомо про стан постраждалих внаслідок ракетної атаки на Дніпро 28 червня.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: