Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ У ДСНС області розповіли подробиці пошуково-рятувальної операції на місці ракетного удару

Подробиці пошуково-рятувальної операції на місці ракетного удару - Наше Місто

Заступник начальника ГУ ДСНС у Дніпропетровській області з реагування на надзвичайні ситуації Сергій Корінний розповів про хід пошуково-рятувальної операції станом на 10-ту ранку, повідомляють журналісти «Наше місто» з місця подій.

«Рятувальна операція буде тривати цілодобо, поступово розбираємо завали. Зруйновані конструкції кидаються вниз і вивозяться комунальними службами. Станом на 10-ту ранку відомо про 13 постраждалих, серед яких дитина 2023 року народження, 1 загиблого, особа якого не встановлена. Двох людей вдалося врятувати – одну людини з автомобіля, другу –  маломобільну жінку – винесли з будинку. З самого початку для ліквідації наслідків атаки і пошуку людей було задіяно 159 рятувальників і 49 одиниць техніки. Наразі працює 81 рятувальник і 18 одиниць техніки. На допомогу нам приїздили колеги з Кривого Рогу, також працюють кінологи», – розповів він.

Нагадаємо, що внаслідок ракетної атаки по Дніпру 28 червня загинула 1 людина, 12 людей, з них одна дитина, отримали поранення.

Вже більше 15 годин триває пошуково-рятувальна операція. Зниклими безвісти вважаються 5 людей. Всього у будинку проживали 97.

Категорія: Відео, Війна, Новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: