Skip to content

У Дніпрі на зв’язок вийшли мама і син з постраждалої від атаки багатоповерхівки

У Дніпрі на зв’язок вийшли мама і син з постраждалої від атаки багатоповерхівки - Наше Місто

На звʼязок вийшли двоє мешканців дніпровської багатоповерхівки, понівеченої під час вчорашньої атаки. Це мама і син. На щастя, з ними все гаразд. Коли сталася трагедія, родини не було вдома. Доля ще кількох людей залишається невідомою, повідомляє «Наше місто» з посиланням на голову ДніпроОВА Сергія Лисака.

Пошуково-рятувальна операція продовжується. Надзвичайники розбирають перекриття зруйнованих поверхів. 

У Дніпрі на зв’язок вийшли мама і син з постраждалої від атаки багатоповерхівки - Наше Місто

Нагадаємо, що внаслідок ракетної атаки по Дніпру 28 червня загинула 1 людина, 13 людей, з них одна дитина, отримали поранення. Вранці стався повторний обвал будинку, в який влучила російська ракета.

Вже більше доби триває пошуково-рятувальна операція. Зниклими безвісти вважаються ще декілька людей. Всього у будинку проживали 97. Міська влада робить все необхідне для того, щоб допомогти постраждалим.

У Дніпрі небайдужі містяни йдуть на місце ракетного удару, щоб підтримати постраждалих. Мешканцям будинку вкрай важко. Так, дніпрянка Ольга з чоловіком купили квартиру у будинку в центрі міста тільки півроку тому. Молода пара наразі чекає на поповнення у родині, але залишилась ні з чим. Дивом сім’я залишилась живою тільки тому, що в момент ракетного удар поїхали до магазину. Повністю зруйнована і домівка Валерія. Чоловік розповів, що 28 червня під вечір він із сім’єю поїхав на дачу. Через годину зателефонував консьєрж та повідомив, що в їх будинок влучила російська ракета.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: