Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Що відомо про стан поранених у Дніпрі, які знаходяться у міських лікарнях

Що відомо про стан поранених у Дніпрі, які знаходяться у міських лікарнях - Наше Місто

Лікар-хірург однієї з міських лікарень Руслан повідомив, що до їхнього медзакладу госпіталізували трьох постраждалих. Наразі під наглядом лікарів залишається тільки один чоловік у стані середнього ступеня тяжкості, повідомляє «Наше місто».

Що відомо про стан поранених у Дніпрі, які знаходяться у міських лікарнях - Наше Місто

«Одразу після ракетного удару до нас привезли трьох людей. Це жінка 1949 року народження з гіпертонічним кризом, молодий рятувальник 2000 року народження з порізами кінцівок та чоловік 1971 року народження з черепно-мозковою травмою і струсом мозку. Після надання допомоги жінка лікується амбулаторно, рятувальник повернувся на службу. Наразі у нас залишається лише один пацієнт, стан якого оцінюється як середнього ступеня тяжкості. Оперативні втручання не проводилися. Йому надається уся необхідна допомога», – сказав лікар.

Нагадаємо, що внаслідок ракетної атаки по Дніпру 28 червня загинула 1 людина, 12 людей, з них одна дитина, отримали поранення. Вранці стався повторний обвал будинку, в який влучила російська ракета.

Вже більше 15 годин триває пошуково-рятувальна операція. Зниклими безвісти вважаються 5 людей. Всього у будинку проживали 97. Міська влада робить все необхідне для того, щоб допомогти постраждалим.

У Дніпрі небайдужі містяни йдуть на місце ракетного удару, щоб підтримати постраждалих.

Фото: Валерій Кравченко, Анастасія Ткач.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра, Тема дня

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: