Skip to content

Ціни на ягоди і фрукти у Дніпрі: скільки коштують на ринках сезонні смаколики

Ціни на ягоди і фрукти у Дніпрі: скільки коштують на ринках сезонні смаколики

Незважаючи на травневі заморозки, українські ринки рясніють стиглими фруктами та ягодами. Літо в самому розпалі, тож сезонні ягоди та фрукти з’являються на ринках все у більшій кількості. Журналісти ДніпроTV відвідали один з найбільших місцевих ринків, щоб дізнатися актуальні ціни, – пише «Наше Місто».

Ось орієнтовні ціни з одного з місцевих ринків:

  • Сливи: 50 гривень за кілограм.
  • Ожина: 60-80 гривень за кілограм.
  • Абрикоси: 80 гривень за кілограм.
  • Черешня: 50 гривень за кілограм.
  • Лохина: 280 гривень за кілограм.
  • Полуниця: 120 гривень за кілограм.
  • Малина: 140 гривень за кілограм.

Як можна побачити, ціни на деякі ягоди, такі як лохина, полуниця та малина, досить високі. Проте, інші, як сливи, абрикоси та черешня, доступні за цілком приємними цінами.

Пані Олена на ринку рідко купує фрукти, бо має власний город. 

«Клубника в мене своя, вже наїлися, малини теж наїлися, зеленого гороху наїлися. Я з частного сектора, в мене все своє. Щоправда лохини в мене немає, на ринку добра лохина. І дивилась по телебаченню, що ціни на неї 400 грн, а тут 300-350, набагато дешевше», – розповідає дніпрянка Олена Михайлівна.

Покупці з задоволенням ласують свіжими ягодами та фруктами за доступними цінами. Цього літа українські землі подарували щедрий врожай, тож на ринках рясніють стиглі дари природи.

Продавці з радістю діляться, що на їхніх прилавках – виключно українська продукція.Окрім ягід та фруктів, на ринку можна придбати й інші сезонні ласощі. Тільки-но розпочався сезон кукурудзи, яка користується не меншою популярністю, ніж ягоди. Її можна придбати за 40 гривень за качан.

Незмінним атрибутом ринку залишається свіжовичавлений гранатовий сік, яким продавці завжди пригощають покупців. Очікується, що протягом сезону ціни на ягоди ще трохи знизяться, тож у вас буде ще більше можливостей насолодитися їхнім смаком.

Нагадаємо, раніше ми писали: Вітамінний бум у Дніпрі: які ціни на ягоди і фрукти на ринку “Озерка”.

Читайте також: Ціни на бензин та автогаз: де дешевше заправитися у Дніпрі.

Категорія: Відео, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: