Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Чи економлять електроенергію мешканці Дніпра (опитування)

Чи економлять електроенергію мешканці Дніпра (опитування)

Внаслідок підступних обстрілів росіянами критичної інфраструктури України в регіонах спостерігається складна ситуація з електропостачанням, останнім часом українців навіть попереджають про можливий блекаут. Річ у тім, що в Україні є одна енергосистема. Якщо ворог обстрілює енергооб‘єкти в одній області, від цього страждає вся країна і, як результат, доводиться запроваджувати відключення. Чи виходить економити електроенергію у дніпрян з відключеннями світла, – дізнавалися журналісти «Нашого Міста».

Більшість опитаних розповідають, що економлять електроенергію і з метою допомоги нашій енергосистемі, і задля того, аби менше платити за комуналку. За цей час багато людей вже вивчили найголовніші поради з економії електроенергії: хтось користується пральною машиною тільки вночі, а хтось навіть позбувся потужного приладу – електрочайника.

«Звичайно економимо. Ми перейшли з електрочайника до того, що нагрівається на газовій плиті. Стараємося пралку вмикати тільки після 11 вечора. Ну, ми і раніше не використовували багато електроенергії», – поділилася пані Наталья.

Проте дехто з респондентів зауважує, що економити не виходить, оскільки світло і так вимикають, тож у час наявності електроенергії вони намагаються зарядити всі прилади та виконати усі свої справи. Детальніше – у нашому відео.

Нагадаємо, раніше ми писали: Що може зробити кожен мешканець Дніпра, щоб зменшити тривалість відключень електрики.

Читайте також: Як економлять електроенергію мешканці Дніпра (опитування).

Категорія: Новини Дніпра, Опитування, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: