Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ В Дніпрі на Володимира Великого розпочався масштабний ремонт колектора

Михайло Чернов

Фото Валерія Кравченко

Завдяки ремонтним роботам буде забезпечено якісне водовідведення на цій локації, повідомляє Наше місто

Нараз наі ділянці вулиці Великого Великого (від вул.В.Мономаха до вул.Європейської) заплановано провести ремонт колектора зливової каналізації збільшеного діаметру, повідомили в  Департаменті благоустрою та інфраструктури міської ради Дніпра  Завдяки цим масштабним роботам  буде забезпечене повноцінне водовідведення в районі перетину вулиць Володимира Великого та Європейської. 

На початковому етапі на  цій локації відбудеться ремонт колектора діаметром 800 мм загальною довжиною 300 метрів (2 нитки по 150 м). Також буде змонтовано колодязі та встановлено дощоприймачі для забезпечення повноцінного водовідведення.

Складність робіт полягає у високому рівні ґрунтових вод та наявності значної кількості комунікацій, з якими необхідно перетинатися під час ремонту, забезпечивши при цьому їх збереження, пояснюють в  Департаменті благоустрою та інфраструктури міськради

На наступному етапі заплановано виконати підключення зливоприймачів на перехресті вулиць Володимира Великого та Європейської – з боку колишнього меблевого магазину. 

Схема руху громадського транспорту

Нагадаємо, що у зв’язку з ремонтними роботами на цій локації змінено схему руху громадського транспорту. Також до 1 жовтня повністю перекрито  рух на ділянці вулиці Князя Володимира Великого (від вул. Володимира Мономаха до вул. Європейської), на що варто звернути увагу усім водіям.


Читайте також: З 22 червня популярні автобуси і тролейбуси у Дніпрі змінять маршрут

Категорія: Влада, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: