Skip to content

У Дніпропетровській області за тиждень троє людей загинули від ураження електрострумом

У Нікополі за тиждень троє людей загинули від ураження електрострумом

За останній тиждень на Нікопольську станцію екстреної медичної допомоги надійшло три виклики про ураження електрострумом. Медики розповіли, з чим їм доводиться стикатися у свій роботі та застерегли людей бути обережними, – розповідає «Наше Місто» з посиланням на фейсбук-сторінку Валентини Марченко.

Перший жахливий випадок ураження струмом стався з 60-річним чоловіком, який у вільний від роботи час вирішив самостійно відремонтувати електропроводку під напругою 380 вольт. Нехтуючи правилами безпеки, чоловік отримав серйозне ураження. По приїзду медичним працівникам довелося констатувати смерть.

Другий випадок, про який розповідають медики, трапився з 64-річним чоловіком, який вирішив прийняти душ у літньому душі. Він підключив електричний водонагрівач до бака, не вимкнувши його, і занурив у воду. Коли чоловік відкрив кран, він отримав смертельний удар струмом. Інші люди, які намагалися допомогти йому, також отримали ураження, але на щастя, їхні життя вдалося врятувати.

Третій випадок стався на виробництві. 50-річний електромонтер під час роботи в релейній шафі отримав ураження електрострумом напругою 6000 вольт. Оточуючі намагалися надати йому першу допомогу та проводили реанімаційні заходи до приїзду бригади екстреної медичної допомоги. На жаль, врятувати чоловіка не вдалося.

Медичні працівники закликають людей бути обережними при роботі з електроприладами та дотримуватися правил безпеки. Нехтування цими правилами може призвести до трагічних наслідків.

«Люди, будьте обережні, не допускайте помилок при роботі з електроприладами, пам’ятайте, що вони можуть бути фатальними!», – йдеться у дописі Валентини Марченко.

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпрі жінка викликала швидку, бо через відключення світла не могла виміряти собі тиск.

Фото: з відкритих джерел.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: