Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Пекельна спека тимчасово вщухне: якою буде погода у Дніпрі на наступному тижні

Погода у Дніпрі 24-30 червня 2024 - Наше Місто

Наступний тиждень по всій території України буде відчутно свіжішою, ніж попередня. Пекельна спека спаде, проте дуже прохолодно теж не буде. Протягом тижня з 24 по 30 червня у Дніпрі очікується мінлива хмарність з періодичними дощами, повідомляє «Наше Місто».

Температура вдень буде коливатися від +25°C до +30°C, а вночі – від +18°C до +20°C. Найхолоднішою ніччю буде ніч з 27 на 28 червня, а найспекотнішим днем – 30 червня.

Опади протягом тижня малоймовірні. Найбільша ймовірність дощу буде 24 червня (50%).

Погода у Дніпрі 24-30 червня 2024 - Наше Місто
Скрін з сайту Синоптик

У понеділок, 24 червня, синоптики обіцяють дощ з грозою увечері. Температура повітря вдень підніметься до +27 градусів. У вівторок, 25 червня, теж можливі опади. Хмари, шо з’являться на небі вранці та протримаються у Дніпрі майже увесь день, ввечері повинні розсіятися. Удень піде дрібний дощ, проте ближче до вечора він повинен стихнути. Температура повітря вдень – +25 градусів.

Наступні три дні – 26-28 червня – по температурним показникам теж будуть досить комфортними – +26…+28 тепла. А от з суботи, 30 червня, температура повітря знову піде в гору і сягне +30 градусів. Аналогічною за синоптичної картиною буде і останній день червня – неділя, 30-те.

Нагадаємо, раніше ми писали: Відпочинок та гармонія з природою: сквер Прибережний у Дніпрі наче магнітом притягує тисячі людей.

Фото: Валерій Кравченко.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: