Skip to content

Був волонтером та відомим велобайкером: на війні загинув Герой з Кривого Рогу

Був волонтером та відомим велобайкером: на війні загинув Герой з Кривого Рогу

Безжальна війна збирає найважливіше – життя наших хоробрих захисників. Вони до останнього подиху борються, аби створити мирне майбутнє для усієї країни. «На Часі» повідомили трагічну новину – на війні загинув військовий, волонтер та велогонщик Олександр Шмалько, – пише «Наше Місто».

Олександр був велобайкером і брав активну участь в організації веломарафонів «Залізна сотня» та «Весняна сотня», а також був членом клубу Ukrainian Bike Family. Разом з друзями вінзапускав проєкт із виготовлення димових шашок для армії. А перед тим як вирушити на фронт, він волонтерив у проєкті «Дожор», готуючи їжу для військових.

Восени 2022 року криворіжець став на захист нашої країни і до останнього подиху боровся з ворогом.

«Він мало розказував про себе. Не любив фотографуватися. Але з ним завжди було про що поговорити. І завжди було куди поїхати на велосипеді… Олександр завжди був людиною, на яку хотілося рівнятися та з ким хотілося товаришувати! Людиною розумною і поміркованою. Людиною сміливою і патріотичною!» – з сумом написав його товариш по велоруху Денис Дубов.

За словами друзів, Олександр був людиною, на яку хотілося рівнятися, товаришувати. Людиною розумною і поміркованою, сміливою і патріотичною.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Донецькому напрямку загинув Герой з Нікополя Костянтин Малява. Його діти більше ніколи не побачать батька.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: