Site icon Наше Місто

Назавжди залишиться 35 років: на війні загинув Герой з Дніпропетровщини

Назавжди залишиться 35 років: на війні загинув Герой з Дніпропетровщини

Жорстока війна забирає життя відважних синів і доньок України, що встали на її захист заради нашого мирного майбутнього. Дніпропетровщину облетіла трагічна звістка: у Червоногригорівській селищній територіальній громаді повідомили, що на війні загинув Володимир Горбаченко, – пише «Наше Місто».

Життя воїна обірвалося 15 червня під час виконання бойового завдання.

Олександр був мешканцем селища Кам’янське, Червоногригорівської громади. Його згадують як відважного та відданого чоловіка, який з дитинства сторожі справедливості і допомагав тим, хто потребував підтримки.

«Олександр був не лише хоробрим воїном, а й справжнім прикладом людяності та мужності. Його сміливість на полі бою була вражаючою, а відданість своїм товаришам – незмінною. Важко знайти слова, які б могли повністю описати його внесок у наш спільний захист та його жертовність», – йдеться у дописі.

Олександр Володимирович, окрім захисту нашої країни, велику частину свого життя присвятив діяльності, допомозі своїй громаді. Він активно брав участь у волонтерських проєктах, допомагав організовувати заходи, підтримував соціальні ініціативи.

«Його загибель – велика втрата для всіх нас. Ми втратили не лише хороброго воїна, а й доброго друга, відданого громадянина і непересічну особистість. Пам’ять про Олександра залишиться в наших серцях назавжди. Його подвиг і відвага будуть надихати майбутні покоління на любов до своєї країни та готовність захищати її незалежність», – кажуть на сторінці громади.

Чоловікові було лише 35 років.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Донецькому напрямку загинув 25-річний Герой з Дніпра Владислав Білокінь. Його маленька донька більше ніколи не обійме батька.

Фото: фейсбук-сторінка Червоногригорівської селищної територіальної громади.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version