Skip to content

Короткочасне послаблення спеки: якою буде погода в Україні і Дніпрі найближчими днями

Короткочасне послаблення спеки: якою буде погода в Україні і Дніпрі найближчими днями

Вже завтра, 20 червня в Україну завітає атмосферний фронт, який принесе з собою короткочасні дощі з грозами. Очікується, що негода зачепить західні, північні та центральні області. Завдяки фронту спека в цих регіонах послабне. Якою буде погода, – розповість «Наше Місто» з посиланням на синоптикиню Наталку Діденко.

На півдні та сході України 20 червня збережеться спекотна погода з температурою +28+33 градуси. 20 червня в більшості областей України очікується сильний вітер переважно північно-західного напрямку з можливими шквальними вітрами.

У Дніпрі завтра передбачається гроза. Протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. На зміну дощу із грозами, який розпочнеться після обіду, ввечері прийдуть помірні опади. Температура вдень може досягти +30 градусів, а ввечері – до +20.

Загалом, спека в Україні трохи вщухне 21-22 червня, й на сході та півдні країни. Проте, літо не збирається здаватися: вже незабаром воно повернеться знову, принісши з собою короткочасні дощі.

У Дніпрі 21 червня передбачається зниження температуру до +25 вдень та до +16 вночі. Як мовиться на синоптичних сайтах, вдень у Дніпрі хмари з’являться на небі лише тільки для того, щоб ввечері розсіятися. Опадів у цей день не передбачається.

Проте вже від 22 червня температура у Дніпрі знову почне зростати: вдень вона сягне +27, а вночі +18. Загалом ранок у Дніпрі буде безхмарним, і до кінця дня небо лишатиметься ясним.

Фото: Валерій Кравченко

Нагадаємо, раніше ми писали: Мальовничий куточок Дніпра: як виглядає Сонячна Набережна у літній день.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: