Skip to content

Змайстрував справжній трон: історія військового з ТрО Дніпра, який навіть на фронті займається улюбленою справою

Хотів змайструвати табуретку, а вийшов трон: історія військового з ТрО Дніпра, який навіть на фронті займається улюбленою справою

Військові також потребують відпочинку та зміни обстановки. Творчість у цьому випадку є одним із найкращих варіантів. Військовослужбовець зі 108-ї окремої бригади ТрО вирішив створити табурет. Проте трохи захопившись, з рук майстра вийшов справжній неймовірний трон. Історію митця-військовослужбовця розповіли на фейсбук-сторінці бригади, – пише «Наше Місто».

У моменти затишшя або перепочинку військові займаються різними справами. Проте воїн на псевдо «Єгер» вирішив вразити усіх своїх побратимів. Він створив неймовірний трон, який виглядає, наче реквізит для зйомки професійних фільмів.

Хотів змайструвати табуретку, а вийшов трон: історія військового з ТрО Дніпра, який навіть на фронті займається улюбленою справою

Автор поділився, що насправді у його планах було зробити табуретку, але він трішки захопився. Фотографуватися зі своїм витвором мистецтва «Єгер» категорично відмовився, проте усіх побратимів дружньо запрошує до так званої нової фотозони. Тож тепер бійці навмисне заходять в гості, щоб сфотографуватися тут.

До війни «Єгер» працював з деревом, створюючи щити, кельти, секіри для себе та на подарунки друзям. Він щиро радіє, що його вироби підіймають настрій бійцям та дають простір для гумору та психологічного розвантаження у складний воєнний час.

Нагадаємо, раніше ми писали: Заради перемоги опанував одну з найнебезпечніших спеціальностей на фронті: історія сапера з ТрО Дніпра.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Фотогалерея

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: