Site icon Наше Місто

У додатку Резерв+ став доступний електронний військово-обліковий документ через QR-код

У додатку Резерв+ став доступний електронний військово-обліковий документ через QR-код

З 18 червня Міністерство оборони України розширило функціонал мобільного додатку “Резерв+”. Тепер, окрім оновлення даних, Ви можете отримати електронний військово-обліковий документ. Про це повідомляє «Наше Місто» з посиланням на Міноборони.

Відтепер громадянам, які підлягають військовому обліку, не обов’язково носити з собою паперові документи. Завдяки оновленню мобільного додатку “Резерв+” з’явилася можливість отримати електронний військово-обліковий документ.

Електронний квиток містить QR-код, який значно спрощує процес перевірки інформації про військовозобов’язаного для співробітників поліції та ТЦК.

Як це працює:

Застосунок дозволяє одразу перевірити, чи наявні ваші дані в системі, і за потреби швидко їх виправити. Військовослужбовці, яких не зняли з обліку, зможуть зручно та оперативно оновити свій статус.

Заступниця міністра оборони Катерина Чорногоренко у Фейсбук порівняла появу електронного військово-облікового документа у додатку “Резерв+” із “запуском майбутнього”.

«За відчуттями, ніби разом із командою запускаємо майбутнє. Електронний військово-обліковий документ вже доступний у “Резерв+”. Цифровізація невідворотня», – заявила посадовиця.

Нагадаємо, раніше ми писали: Застосунок для військовозобов’язаних «Резерв+» в Україні: що треба знати.

Фото: Віталій Носач.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version