Skip to content

У Дніпрі є музей, який дивує

Розпаліть свою допитливість та підготуйтеся до пригод у Музеї Цікавої Науки “Удивляндія”, пише “Наше Місто”.

“Удивляндія” – незвичайний музей. Тут кожен експонат запрошує вас вирушити у неймовірну подорож у світ науки та див. Тут ви зможете відчути себе справжнім вченим, досліджуючи та експериментуючи з усім, що вас оточує! Відчуйте науку на повну!

Відтепер працюють щоденно, починаючи з 1 червня, щоб кожен, хто має бажання, міг долучитися до цієї захоплюючої наукової пригоди у будь-який день тижня! Для організованих груп підготували спеціальні вигідні умови! Приходьте, світ науки чекає на вас! Запрошують до незабутньої наукової пригоди!

“Наш Музей підтримує всіх переселенців, які покинули свій будинок через бойові дії. Для всіх гостей міста зі статусом ВПО діє спеціальна ціна на квиток 210 грн. Наш Музей дуже потребує вашої підтримки, ми неймовірно вдячні всім людям, які приходять на екскурсії та підтримують наш науковий простір”, – сказано на сайті музею.

Де і коли: щоденно, 10:00-20:00 Вул. С. Бандери, 2/3 (колишня вул. Шмідта, 2/3), Цент. ринок (критий ринок «Озерка», 2 поверх) 170 грн. для груп від 10 осіб.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: