Site icon Наше Місто

У Будинку архітектора Дніпра відкрилась виставка «Бункерні малюнки»

13 червня у Будинку архітектора Дніпра (вул. Грушевського, 1) відкрилася виставка «Бункерні малюнки»  актора та режисера театру «Віримо!» Тараса Шевченко. Журналістка «Нашого міста» побувала на місці події.

Вже більше двох років у Дніпрі існує цікавий мистецький проєкт «Бункерне радіо», який створили актори Тарас Шевченко та Тимофій Тарковський. Спочатку він існував в тільки у форматі аудіоісторій, які можна було почути на однойменному телеграм-каналі. Але потім вийшов з бункеру  «в люди».

 Весь цей час Тарас Шевченко створював малюнки, які ілюстрували цей проєкт. Тепер їх можна побачити у Будинку архітектора.  Автор називає цю виставку «постапокаліптичним мистецьким простором в центрі міста, частиною якого може стати кожен».

У Будинку архитектора можна побачити малюнки Тараса Шевченка до «Різдвяної історії» Чарльза Діккенса, «Чарлі та шоколадної фабрики» Роальда Даля, «Іржі» Рея Бредбері та інших творів. Також у експозиції задіяні смартфони та навушники. Завдяки останніми можна приєднатись до хвилі «Бункерного радіо».

Виставка відкрита для відвідування  18, 20, 23, 25 та 27 червня, з 17:00 до 20:00. Умова відвідування заходу – добровільний донат.

Фото автора.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як було створене «Бункерне радіо».

Категорія: Афіша, Війна, Новини Дніпра, Новини Культури Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version