Skip to content

У Німеччині тисячі людей попрощалися з вбитою 9-річною дівчинкою з Дніпропетровщини

Німеччина в кульках на згадку про Валерію: тисячі людей попрощалися з вбитою 9-річною дівчинкою з Дніпропетровщини

Усю Дніпропетровщину, Україну та Німеччину сколихнула трагічна новина. У німецькому місті вбили 9-річну дівчинку Валерію. Вчора у Дебельні тисячі людей зібралися на площі, щоб попрощатися з дівчинкою, – пише «Наше Місто» з посиланням на адміністрацію Дебельна.

Мер міста Свен Лібхаузер також був присутній на церемонії прощання. Він звернувся до присутніх з промовою співчуття, підкресливши важливість єднання та підтримки сім’ї в цей важкий час.

За оцінками адміністрації Дебельна, на церемонію прощання з Валерією прийшло понад 2500 людей. Багато хто з них приніс квіти та запалив свічки на знак пам’яті про дівчинку.

Це трагічна подія, яка сколихнула все місто. Жителі Дебельна згуртувалися, щоб вшанувати пам’ять Валерії та висловити свою підтримку її сім’ї. На знак прощання, жителі міста, що зібралися біля церкви, випустили в небо повітряні кульки. Біля мерії багато хто вшанував пам’ять загиблої квітами та запаленими свічками.

32-річному військовослужбовцю, батькові Валерії, дали дозвіл відправитися до доньки.

Для довідки:

9-річну Валерію, яка 3 червня зникла дорогою до школи у німецькому місті Дебельн, знайшли мертвою після довгих пошуків. Тіло виявили у лісі 12 червня.

Дівчинка разом з матір’ю, сестрою та бабусею переїхала до Німеччини з України, рятуючись від війни. Її батько воює у лавах Збройних сил України.

У п’ятницю, 14 червня, у Празі затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві Валерії.

Раніше ми писали, зникла напередодні дня народження: у Дніпрі знайшли тіло 12-річної дівчинки.

Категорія: Кримінал, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: