Skip to content

Маленька донька більше ніколи не обійме батька: на Донецькому напрямку загинув Герой з Дніпра

Маленька донька більше ніколи не обійме батька: на Донецькому напрямку загинув Герой з Дніпра

Безжальна війна жорстоко забирає життя мужніх захисників України, які стали на захист країни заради нашого мирного життя. Один з них – військовий з Дніпра Владислав Білокінь. Трагічну новину повідомила його сестру на своїй інстаграм-сторінці, – пише «Наше Місто».

Життя молодого захисника обірвалося у бою на Донецькому напрямку. Сестра Владислав розповіла, що чоловік навчався військової справі в Англії, а потім служив у 93-й бригаді “Холодний Яр”. Там він воював на найгарячіших точках фронту.

“Друзі, я зараз пишу і ще не можу повністю осягнути що відбувається. Сьогодні о півдні ми отримали новини. Загинув мій двоюрідний брат. Владу лише кілька місяців тому виповнилося 25 років. Він був всього на рік молодший за мене, служив у 93-й бригаді “Холодний Яр” і дуже любив військову справу, успішно виконуючи свою роботу”, – розповідає вона.

У мирному житті Владислав був фотографом та 3D-дизайнером.

У нього залишилися 2,5-річна донька Софія та дружина.

“Я не звикла просити про таке, але зараз, мої друзі, дуже потрібна ваша підтримка, його дочці (моїй племінниці) тільки 2,5 рочки, залишилась вона і супутниця Влада…Я буду вдячна якщо ви зможете підтримати нашу сімʼю, за допомогу в будь-якому розмірі, абсолютно, бо зараз вона як ніколи, потрібна”, – йдеться у дописі.

Нагадаємо, раніше ми писали: Схиляємо голови у скорботі: у Нікополі провели в останню путь Героя Сергія Тюніна.

Фото: Інстаграм-сторінка odarcca.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: