Skip to content

У Дніпрі на ж/м Калинівський триває масштабний ремонт доріг: що вже зроблено

Ксенія Куземко

У Дніпрі на ж/м Калинівський триває масштабний ремонт доріг: що вже зроблено

На житловому масиві Калинівський у Дніпрі кипить робота з оновлення дорожнього покриття. Місцева влада вирішила проблему комплексно: перед початком асфальтування на проблемних ділянках прокладають нові зливові каналізації для відводу води та замінюють старі, аварійні комунікації. Це робиться для того, щоб нове дорожнє покриття прослужило якомога довше. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на депутата Дніпровської міської ради по Індустріальному району Сергія Шевченко.

Так, за адресами вул. Березинська 28 та вул. Березинська 30 завершено реконструкцію подвір’я. Тут з’явилась нова пішохідна доріжка з тротуарної плитки, замінено бордюри та укладено нове асфальтне покриття з паркувальними кишенями біля під’їздів будинків.

За адресами вул. Березинська 24, 26, 32, 34, 36 та 40 КП «Гідроспоруди» завершили роботи з укладання зливової каналізації, і дорожники вже приступили до демонтажу старого покриття на цій ділянці.

Продовжується реконструкція дорожнього покриття уздовж колишніх садочків по Донецькому шосе. Впродовж декількох тижнів роботу планують завершити.

Раніше ми писали, у Дніпрі дороги ремонтують за новітніми технологіями.

Категорія: Важливо, Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: