Skip to content

Погані Хлопці-4: повернення на екрани справжнього блогбастера

Прем'єра четвертої частини фільму "Погані хлопці: Все або нічого" відбулася на великих екранах

У Дніпрі відбулася прем’єра фільму «Погані хлопці: Все або нічого» одночасно з початком показу у світовому прокаті 6 червня 2024 року. Шанувальники комедійних бойовиків змогли знову побачити пригоди улюблених героїв, яким довелося зіткнутися віч-на-віч із серйозними небезпеками. Щоб повернути чесне ім’я своєму босу капітанові поліції, копи ризикують життям, але врешті-решт виходять сухими з води. Шанувальники гостросюжетної франшизи отримали від перегляду масу позитивних емоцій. Цікаві факти про блокбастер та прем’єру публікують новини на Meta.ua.

Подробиці про фільм «Погані хлопці: Все або нічого»

Стало відомо, що сценарій для фільму «Погані хлопці: Все або нічого» (Bad Boys: Ride or Die, можна перекласти «Погані хлопці: Погоня або смерть») був написаний у 2020 році. Творці картини прийняли рішення, що головними героями мають залишитися Сміт і Лоуренс, які полюбилися глядачам після перегляду трьох попередніх фільмів.

Виробництво фільму тривало до весни 2022 року. У квітні його довелося призупинити через скандальний інцидент, який висвітлювали новини кіно всього світу, який трапився під час вручення премії «Оскар» Тоді Сміт ударив Кріса Рока і цей випадок став приводом для розслідування та подальшого судового розгляду.

Зйомки знову продовжились на початку 2023 року. Основні сцени блокбастера знімалися в Атланті та Джорджії.

Сюжет комедійного бойовика «Погані хлопці-4»

Прем'єра четвертої частини фільму "Погані хлопці: Все або нічого" відбулася на великих екранах

В основі сюжету картини лежать пригоди двох поліціянтів Маркуса Бернетта та Майка Лоурі. Життя напарників круто змінилося. Майк зрозумів, що настав час стати розсудливим і одружився з коханою жінкою. Маркус, який пережив клінічну смерть, знайшов себе заново і зрозумів, що його час вмирати ще не настав.

Колишнього командира копів, який загинув у попередній частині франшизи, звинувачують у корупції. Друзі не хочуть вірити, що їхній начальник міг потрапити в «брудну» історію, і вирішують провести розслідування власними силами. Їм вдається з’ясувати, що в поліції з’явився «кріт». У цей час хтось намагається підставити Говарда.

Ключові епізоди сценарію зав’язані на взаєминах героїв із минулих частин. Нових персонажів у фільмі також дуже багато. Всі події розвиваються з неймовірною швидкістю, тому ніхто з глядачів не зможе занудьгувати під час перегляду бойовика.

Чи вдалася прем’єра?

“Погані хлопці” чудово виглядають на екрані, тому інтерес до франшизи не згасає. У новому фільмі дуже багато ефектних моментів, багато сцен знято з шаленою швидкістю. При зйомках були задіяні унікальні відеоінструменти, без яких бойовик виглядав би не так масштабно.

Багато кінокритиків вважають, що четверту частину «Поганих хлопців» знято набагато краще, ніж попередні три. Однак при перегляді картини все ж таки відчувається неповторна атмосфера 00-х.

Важливе значення у бойовику грають декорації. Їхню якість не порівняти з тими, які глядачі могли побачити у попередніх частинах франшизи. Бойовик виявився насичений спецефектами, зокрема перестрілками та вибухами.

Підсумовуючи, можна сказати, що прем’єра вдалася. У творців комедійного бойовика вийшло ефектно врівноважити забійний екшн, щирість героїв, драматичність подій, перестрілки та вибухи, а також лайливу промову «поганих хлопців».

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: