Skip to content

На вихідних Україну заллє дощами: якою буде погода у Дніпрі

Ксенія Куземко

На вихідних Україну заллє дощами: якою буде погода у Дніпрі

На вихідних погоду в Україні визначатиме циклон. Центр його розташується над півднем України і впродовж суботи-неділі буде поступово зміщуватися на східні області. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко, пише «Наше місто».

Тому короткочасні грозові дощі, подекуди навіть сильні зливи, шквали та град найбільш ймовірні у південній частині (окрім Одещини), у східних областях, а також зачепить центр, окрім Вінниччини.

Під вплив циклону також потраплять північні області України.  

І лише західна частина, Одещина та Вінниччина опиняться під впливом смуги високого атмосферного тиску, тому тут опадів не очікується.

Температура у денні години передбачається в більшості областей +20…+26 градусів, у дощах, щоправда, зниження до +17…+19 градусів, на Луганщині +27…+30 градусів.

У Дніпрі 15-16 червня пройдуть періодичні дощі, місцями з грозами. Максимальна температура повітря вихідними буде невисокою, +20…+22 градуси, у вечірній час зниження до +17…+15 градусів.

Отже, найближчими вихідними сухо та переважно сонячно буде на заході України, на Одещині та Вінниччині. А на решті нашої території – дощі та й дощі періодично.

З понеділка, з 17-го червня, температура повітря в Україні почне підвищуватися, повернеться спека, проте не надмірна, згідно сезону.

На вихідних Україну заллє дощами: якою буде погода у Дніпрі

Головне фото з відкритих джерел

Раніше ми писали, два дніпровських виші увійшли до престижного рейтингу The University Impact Rankings 2024.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: