Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Місце, де живе літо: сквер Прибережний у Дніпрі збирає тисячі людей

Місце, де живе літо: сквер Прибережний у Дніпрі збирає тисячі людей

В таку пекельну спеку, що тримається останнім часом, кожен прагне освіжитися біля води. У Дніпрі одним з улюблених місць відпочинку є сквер Прибережний. Це і не дивно, адже сучасні фонтани не лише наповнюють простір навколо прохолодою, але й дарують естетичне задоволення усім відвідувачам. Яскраві миттєвості скверу – у світлинах Валерія Кравченка, повідомляє «Наше Місто».

Сквер Прибережний фактично є візитівкою цієї частини міста. Тут завжди багатолюдно. Люди різного віку приходять гарно провести час.

«У спекотний день немає кращого місця, ніж сквер Прибережний, – каже дніпрянка Ірина. – Тут можна сховатися від сонця біля фонтану, поспостерігати за грою дітей або просто прогулятися по тінистих алеях».

Дитячий майданчик з водними розвагами – улюблене місце для сімей з дітьми. Тим більше, що це єдиний фонтан у місті, у якому не заборонено купатися.

У сквері з ранку і до заходу сонця на дитячому майданчику з водними розвагами дуже жваво. Діти різного віку бавляться з водограями-поливалками, а батьки спостерігають за ними, сидячи на лавах чи на газоні.

«Це справжній порятунок для дітей в таку спеку, – говорить мама двох маленьких дітей Олена. – Вони можуть годинами бавитися з водою, а я не хвилююся, що вони перегріються».

Сквер Прибережний – чудове місце для романтичних прогулянок і фотосесій

Молодь здійснює романтичні прогулянки та робить яскраві світлини на різноманітних локаціях.

«Ми з дружиною дуже любимо приходити сюди вечорами, – каже дніпрянин Дмитро. – Тут завжди гарна атмосфера, а краєвиди на річку просто чудові».

У сквері є багато зон відпочинку, зручних лавочок та пішохідних доріжок. Кожен може знайти тут місце для себе, щоб розслабитися і насолодитися літнім днем.

Читайте також: У Дніпрі через спеку на пляжах ніде яблуку впасти.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: