Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Куди піти у Дніпрі 13 червня

13 червня, Всесвітній день софтболу. Віряни вшановують пам’ять святої мучениці Акилини та святкують велике свято Вознесіння Господнє. До Нового року залишився 201 день. 13 червня 2024 року — четвер. 841-й день війни в Україні. Куди піти у Дніпрі сьогодні, дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Кіноперегляд фільму “Штурмові ночі” (1929) Івана Кавалерідзе

Сьогодні о 19:00 – велика прем’єра! Вперше на великому екрані фільм Івана Кавалерідзе «Штурмові ночі», заборонений у 1931 році і забутий майже впродовж століття. Це друга монтажна і остання німа стрічка Іван Кавалерідзе, знята під впливом своїх знаменитих колег по ВУФКУ – Дзиґи Вертова та Михаїла Кауфмана. З точки зори драматургії та візуальної риторики фільм став безперечним передвісником «Івана», що його Олександр Довженко зняв наступного, 1932 року.

Де і коли: 19:00 в Дніпровському центрі сучасної культури (узвіз Крутогірний 21а) Вхід вільний — за реєстрацією https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdNuA4SnmIB-2kw4ueTSlHRha8-NF0ENQINck0uN8CcLeJyRA/viewform

Jazz songs

Де і коли: 19:00 у Невідомий Петровський на Січеславській Набережній, 15-А, 150-200 грн

“Капітан Моркв’янко шукає ідеальну планету”

Вирушаймо у космічну подорож разом із капітаном Моркв’янко – маленьким зайчиком, який прагне дізнатися, чи можна виростити смачненьку та хрумку моркву на інших планетах Сонячної системи. 

Разом із капітаном Моркв’янко ми познайомимося із будовою Сонячної системи, запам’ятаємо назви усіх планет, дізнаємося, де у Сонячній системі найспекотніше, а де найхолодніше. Потрапимо під зливу на Венері, пірнемо у кільця Сатурна, ковзатимемо поверхнею Плутона і розгадаємо загадку “Місячного Зайчика”.

У 90-хвилинну програму відвідування Планетарію входить:
– ознайомлення з експозицією
– жива лекція-подорож зоряним небом
– перегляд мультфільму “Мишенята і Місяць” в Зоряній залі

Де і коли: 11:30 у Планетарії (Крутогірний узвіз, 10), 170-320 грн

Фото з відкритих джерел

Як ми розповідали раніше, дніпровський ботанічний сад запрошує містян на цікаву квест-екскурсію

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: