Skip to content

У Німеччині знайшли тіло зниклої 9-річної дівчинки з Дніпропетровщини

У Німеччині знайшли тіло зниклої 9-річної дівчинки з Дніпропетровщини

У Німеччині, в місті Дебельн, тиждень шукали зниклу дівчинку, яка з початком війні переїхала зі своєю матір’ю з Дніпропетровської області. Після довгих та активних розшуків, за 3 кілометри від дому зниклої знайшли тіло невідомої особи. А після розтину стало відомо, що тіло належить 9-річній Валерії. Про це повідомляє «Наше Місто» з посиланням на Bild.

Відомо, що 3 червня Валерія, як завжди, о 6:50 ранку вийшла з дому, щоб піти до школи. Проте до навчального закладу вона так і не з’явилася. Зазвичай дівчинка їздила автобусом, але цього разу цим маршрутом не скористалася. Її також не зафіксували на камерах спостереження, а водії автобусів її не пам’ятають.

У Німеччині знайшли тіло зниклої 9-річної дівчинки з Дніпропетровщини

У цей день дівчинка зникла. Навчальний заклад не повідомив матір про її відсутність, відтак її зникнення помітили лише у середині дня, коли вона не прийшла додому зі школи. У наступні дні дівчинку активно розшукували.

Вчора, 11 червня, поліція знайшла тіло дитини у лісі за 3 км від будинку зниклої українки у місті Дебельн (Саксонія). Спочатку особу не було ідентифіковано. Проте потім розтин підтвердив особу.

Наразі поліція розслідує вбивство.

Нагадаємо, раніше ми писали: Зникла напередодні дня народження: у Дніпрі знайшли тіло 12-річної дівчинки (Відео).

Категорія: Важливо, Кримінал, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: