Skip to content

ОФІЦІЙНО У Дніпрі оновлюють критичну інфраструктуру

У Дніпрі оновлюють критичну інфраструктуру

У місті триває підготовка до нового опалювального сезону. Роботи проходять урізних районах Дніпра. Зокрема у Соборному районі замінили теплову ізоляцію магістрального трубопроводу та вирішили проблему аварійної теплової труби. Про це повідомляє «Наше місто».

Зазначимо, що оновлення теплової ізоляції має ряд важливих переваг. По-перше, це допомагає зменшити витрати на опалення, що є важливим фактором для наших споживачів. По-друге, вона сприяє збереженню енергії та ресурсів. А також,  це покращує комфорт та безпеку наших мешканців, забезпечуючи стабільну температуру у приміщеннях.

На житломасиві Сокіл  після гідравлічних випробувань комунальники виявили аварійну трубу, пошкоджену частину було замінено.

– Замінили приблизно п’ять метрів труби, – каже Сергій Агруч, начальник теплової дільниці № 2 КП «Теплоенерго» Дніпровської міськради. – У найближчий час поновимо теплоізоляцію на цій ділянці. Крім того У Соборному районі замінили теплову ізоляцію магістрального трубопроводу. Це приблизно 500 метрів. Фахівці демонтували старий утеплювач, який вже непридатний, і замінили на новий.

Загалом на сьогодні капітально відремонтовано 11 котлів (38 % від запланованого), замінено 14,4 км теплових мереж (40% від запланованого), замінено 10,2 км ізоляції теплових мереж (40 % від запланованого), встановлено 20 енергоощадних насосів (40% від запланованого). Усі роботи виконують згідно з графіком. Готовність підприємства до опалювального періоду становить 40 %.

Зазначимо, що підготовка критичної інфраструктури до нового опалювального сезону вимагає від  комунальників постійної уваги та відданості. Вони Роблять все можливе, щоб бути готовими до будь-якої ситуації, яка може виникнути під час опалювального сезону.

Якщо помітили пошкодження теплової мережі, звертайтеся за телефоном: +380563743000. Детальніше – https://teploenergo.dp.ua/uk/kontakti

Раніше ми писали про те, що у Дніпрі комплексно ремонтують бульвар Слави.

Фото Володимира Федорищева

Категорія: Влада, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: