Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ У Дніпрі комплексно ремонтують бульвар Слави

У місті продовжуть комплексно ремонтувати вулиці. Наразі проходить завершальна стадія такого ремонту на бульварі Слави. На цій вулиці, на прохання місцевих жителів, оновлють завнішне освітлення. Про це повідомляє «Наше місто».

Багато років жителі цієї міської вулиці, що з’єднує Сокіл із Запорізьким шосе, відчували суттєвий дискомфорт. Ремонт тут не проводили понад 20 років.

 Зате тепер дніпряни сповна відчули позивні зміни на рідній вулиці.

Ольга Лозинська

– Живу тут із 1989-х років, – розповідає Ольга Лозинська. -Відчували себе покинутими. Раніше вулицею ходила єдина маршрутка, а потім її не стало. Доводилося пішки ходити на Тополю. Дуже добре, що запустили тролейбус. Ну а коли востаннє ремонт у нас робили й не пригадаю. Велике спасибі нашій владі за зміни на краще.

  Нині на бульварі встановлюють сучасні світильники – надійні та економні.

Андрій Кравець

– Сьогодні тривають роботи з оновлення зовнішнього освітлення, – розповідає Андрій Кравець, начальник виробничо-технічного відділу КП “Міськсвітло”. – Замість старих світильників з натрієвою лампою встановлять 69 сучасних світлодіодних світильників з обох боків вулиці. Крім того, змонтують близько 1,6 км нової повітряної лінії з самонесучого ізольованого проводу.

Зазначимо, що бульвар Слави – не єдина вулиця, де проходять комплексні ремонти.

Валерія Лукомець

– Це наочний приклад комплексних ремонтів, які проводять останнім часом у Дніпрі, – каже Валерія Лукомець, головний спеціаліст відділу забезпечення діяльності міського голови та його заступників управління забезпечення діяльності керівництва міської ради. – Спочатку приводимо до ладу систему водовідведення, оскільки від цього залежить якість дорожнього покриття.

Спочатку приводимо до ладу систему водовідведення, оскільки від цього залежить якість дорожнього покриття. Потім до роботи приступили дорожні бригади, які відкоригували тротуар із зонами пониження для маломобільних громадян, замінили бордюрний камінь. Тепер міняють світильники.

 Цьогоріч Дніпро комплексно відремонтував вже 2 проїзди — бульвар Слави на ж/м Сокіл-1 та вул. Богдана Хмельницького. Ще 4 — у процесі. Це вул. Олександра Кукурби, вул. Мільмана, пров. Орловський та вул. Холодильна.

 Раніше ми писали, про те, що у Дніпрі на місяць планують звузити Донецьке шосе.

Фото Володимира Федорищева

Категорія: Важливо, Влада, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: