Site icon Наше Місто

До 70 тис. грн на місяць: ТОП найбільш високооплачуваних вакансій у Дніпрі

До 70 тис. грн на місяць: ТОП найбільш високооплачуваних вакансій у Дніпрі

Ринок праці динамічно розвивається, пропонуючи нові можливості для працевлаштування. Цього тижня Інспекція з питань праці та зайнятості  виокремила 5 найвигідніших вакансій на ринку Дніпра, – пише «Наше Місто».

Список найоплачуваніших вакансій за тиждень з 3  по 9 червня 2024 року.

До 70 тис. грн

Оператору ЧПУ фрезерно-розточувальних верстатів на підприємстві “Дніпрополімермаш” пропонують винагороду у розмірі 70 тис. грн. Вимоги включають досвід роботи з такими верстатами, уміння читати креслення і користуватися вимірювальним інструментом. Звертатися за деталями можна за номером (067)5222639 до Інни Василівни.

До 55 тис. грн

У ПП “Техносервіс” запрошують учня на посаду автослюсаря з ремонту вантажних автомобілів з зарплатою до 55 тис. грн. Обов’язки включають технічне обслуговування та поточний ремонт автомобілів, а також ремонт паливної частини. Додаткова інформація доступна за номером (067)6348570 у Наталі.

До 50 тис. грн

Компанія “Новотест” пропонує зарплату до 50 тис. грн для інженер-конструктора з машинобудування та електротехніки. Кандидати повинні мати досвід у розробці механічних частин приладів неруйнівного контролю, розуміти креслення та вміти готувати інженерні рішення. Зацікавлених просять телефонувати за номером (067)6340166 до Дмитра Володимировича.

До 45 тис. грн

У салоні для чоловіків за адресою вул. Січових Стрільців, 8-А, можна отримати зарплату до 45 тис. грн на посаді барбера. Необхідні навички включають виконання чоловічих стрижок, моделювання волосся, фарбування та інші процедури. Для отримання детальної інформації слід зв’язатися за номером (066)7170738 з Владиславом.

До 40 тис. грн

Кур’єру в компанії Glovo пропонують зарплату до 40 тис. грн. Вакансія відкрита для студентів, пенсіонерів, а також тих, хто шукає повну чи часткову зайнятість з гнучким графіком роботи. Для отримання додаткової інформації та реєстрації слід перейти за посиланням.

Інші вакансії у Дніпрі можна знайти у телеграм каналі: Work_DniproUA та у групі Viber – Work_DniproUA.

Фото: з відкритих джерел.

Нагадаємо, раніше ми писали: До 75 тис. грн на місяць: ТОП найбільш високооплачуваних вакансій у Дніпрі.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version