Skip to content

Захищав країну з перших днів війни: на Луганському напрямку загинув Герой з Дніпропетровщини

Захищав країну з перших днів війни: на Луганському напрямку загинув Герой з Дніпропетровщини

Безжалісна війна забирає життя відважних захисників, синів та дочок України, які стоять на захисті країни для збереження нашого мирного майбутнього. У Червоногригорівській ТГ повідомили трагічну новину – на війні загинув Герой Олег Харенко, – пише «Наше Місто».

Життя хороброго воїна, мешканця села Мусіївка, обірвалося 6 червня 2024 року. Олег Харенко загинув в Луганській області внаслідок смертельних поранень від скиду вибухового пристрою з БпЛА,

Військовий служив розвідником-далекомірником відділення управління командира батареї артилерійського дивізіону. Чоловік був призваний на військову службу в березні 2022 року і понад два роки боронив територіальну цілісність нашої держави.

«Віддавши своє життя, Олег захищав наші домівки, наші родини та наше майбутнє. Його відвага і самопожертва є прикладом для всіх нас. Ми завжди будемо пам’ятати його як Героя, який стояв на передовій заради миру і спокою в нашій країні», – йдеться у дописі громади.

Чоловікові було 55 років.

Прощання із загиблим Героєм та відспівування відбудеться завтра, 11-го червня, о 11:00 годині за адресою: село Мусіївка, вул. І.Сірка, буд. 10.

Фото: телеграм-канал Червоногригорівської ТГ.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на війні загинув Герой з Кривого Рогу Іван Гамолін, який став на захист країни у 19 років.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: