Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ У Дніпрі спростували інформацію щодо участі у смертельній ДТП міської маршрутки

ДТП у Дніпрі 10 червня 2024 - Наше Місто

Сьогодні вранці на вулиці Зимових Походів у Дніпрі сталася жахлива аварія за участю мікроавтобуса «Мерседес». За інформацією поліції, 66-річний водій автобуса, втративши керування, виїхав за межі проїзної частини, збив двох пішоходів та наїхав на електроопору. Внаслідок ДТП один з пішоходів, на жаль, помер у лікарні. Інший потерпілий отримав перелом ребер та перебуває у стаціонарі. Водій автобуса отримав легкі тілесні ушкодження, пише «Наше місто».

У департаменті транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міськради повідомили, що даний транспортний засіб не має відношення до машин, які здійснюють пасажирські перевезення.

«Кому належить автомобіль і кого він перевозив, нам невідомо», – відміти у департаменті.

За даним фактом слідчі поліції вже розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортних засобів особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель або тяжкі тілесні ушкодження).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Обставини аварії та остаточна причина трагедії наразі встановлюються.

Читайте також: Що водії Дніпра думають про безпеку на міських дорогах.

Фото: Суспільне Дніпро.

Категорія: Кримінал, Новини Дніпра, Транспорт в Дніпрі

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: