Skip to content

У парках Дніпра встановлюють антивандальні ящики: для чого вони потрібні

У парках Дніпра встановлюють антивандальні ящики - Наше Місто

Минулого року комунальне підприємство «Міська інфраструктура» зіткнулося з неприємною проблемою: у парках Дніпра почали зникати контролери автоматичного поливу. Загалом за літо було викрадено 5 одиниць обладнання. Щоб запобігти подібним інцидентам, було прийнято рішення про встановлення антивандальних ящиків, які замикаються на ключ. Першим на черзі став парк Писаржевського, пише «Наше місто».

Володимир Чорний особисто перевірив хід робіт.

«На жаль, вандалізм та псування майна – це часті явища у наших парках та скверах. Минулого року ми фіксували й крадіжки контролерів автоматичного поливу. Тому й вирішили встановити спеціальні антивандальні ящики для захисту цього обладнання», – зазначив директор департаменту парків та рекреації Дніпровської міської ради Володимир Чорний, який сьогодні чергує по місту.

Володимир Чорний також закликає усіх, хто став свідком вандалізму чи крадіжки у парках та скверах, робити фото- та відеозйомку та передавати інформацію до поліції.

У парках Дніпра встановлюють антивандальні ящики - Наше Місто
Сергій Власенко

Головний інженер «Міської інфраструктури» Сергій Власенко додав:

«Ми замовили спеціальні антивандальні металеві бокси, які вмонтовуємо в землю. Всередині цих боксів буде розміщене обладнання для поливу. У парку Писаржевського вже встановлено 15 таких боксів. Плануємо облаштувати подібними ящиками й інші парки, зокрема парк Шевченка та Зелений Гай. Це робиться для того, щоб запобігти крадіжкам комунального майна».

Читайте також: Борис Філатов розповів, як теплове господарство міста готують до зими.

Фото: КП «Міська інфраструктура».

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: