Site icon Наше Місто

Куди піти у Дніпрі 10 червня

Сьогодні, 10 червня 2024 року, Всесвітній день ремісництва. До Нового року залишилося 204 дні. 10 червня – 161-й день року (162-й у високосні роки) в григоріанському календарі. До кінця року залишається 204 дні.

Які свята в Україні та світі

Куди піти у Дніпрі сьогодні, дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Політ в аеротрубі у Kava

Політ в аеротрубі у Дніпрі – це можливість подолати всі свої страхи висоти, отримати багато адреналіну та задоволення. Це мобільний вертикальний тренажер, який допомагає повноцінно відтворити політ. Саме тут можна відчути незабутній екстрим самому або подарувати рідним.

Це найбезпечніший спосіб випробувати на собі ефект вільного падіння. Щасливчик отримає море яскравих емоцій та цікавих вражень. FlyTime – це довгоочікувана аеротруба в Дніпрі, одна з найкращих труб в Україні.

Де і коли: Клуб активного відпочинку, пл. Троїцька, 3, від 700 грн/2хв для дитини, від 800 грн/2хв для дорослого (від 13 років).

Виставка “Ріка кричала, вила, як поранений звір”

Проєкт був створений в рамках 5-ї Київської бієнале та вперше представлений в Довженко-Центрі (Київ).

«Нова ітерація символізує подальше життя проєкту та його переміщення вниз по течії Дніпра, в місто, здавна повʼязане з темою річки. Неподалік починаються пороги, які затопило Дніпровське водосховище. Тут жив і працював один з героїв нашої виставки історик Дмитро Яворницький, керівник Дніпробудівської археологічної експедиції та творець україноцентричного козацького образу міста. Як жодна поїздка на будівництво Дніпрогесу у 20-30-ті роки XX століття не оминала Катеринослав-Дніпропетровськ, так і ми не могли оминути нагоди запропонувати нашу оповідь на огляд сучасній дніпровській публіці», — розповідають куратори виставки. 

Назва виставки — цитата з роману «Без ґрунту» письменника, що народився у Дніпрі, В. Домонтовича: «Ми стояли на березі і слухали рев збентеженої ріки. Ріка кричала, вила, як поранений звір. З рани кошлатого звіра текла блакитна кров».

В рамках експозиції зібрані роботи режисерів минулого століття — Олександра Довженка, Михаїла Кауфмана, Акселя Лундіна, Дзиґи Вертова, Івана Кавалерідзе, Леоніда Осики, Юлії Солнцевої, Арнольда Кордюма та Євгена Макарова, а також сучасних діячів — Миколи Базаркіна, Олексія Податя, Яреми Малащука та Романа Хімея.

Де і коли: Побачити виставку можна буде до 30 червня. у Центрі сучасної культури, Крутогірний узвіз, 21, вхід вільний

Погані хлопці: Все або нічого

Детективи Майк Лоурі (Вілл Сміт) та Маркус Бернетт (Мартін Лоуренс) беруться розслідувати корупцію у поліції Майамі. Їхнього загиблого колегу безпідставно звинувачують у роботі на румунську мафію. Аби завадити викриттю правди детективів підставляють. Лоурі та Бернетт змушені тікати, та це не змусить їх зупинити розслідування.

Комедійний бойовик «Погані хлопці: Все або нічого» є продовженням трьох попередніх частин, які виходили на екрани у 1995, 2003 та 2020 роках. До своїх ролей знову повернуться актори Вілл Сміт та Мартін Лоуренс. За свою історію франшиза про двох детективів із Майамі зібрала у прокаті $840 млн. при загальних витратах на зйомки у $239 млн. Найуспішнішою у прокаті виявилась стрічка, що вийшла у 2020 році. Це дало поштовх роботі над новою частиною франшизи. Сценарій до фільму написали Кріс Бремнер, Вілл Білл та Джордж Галло. Режисурою зайнялися бельгійці Аділь Ель Арбі та Білал Фалла, які зняли третю частину.

Де і коли: в усіх кінотеатрах Дніпра, 120-260 грн

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version