Skip to content

Став на захист країни у 19 років: на війні загинув Герой з Кривого Рогу

Став на захист країни у 19 років: на війні загинув Герой з Кривого Рогу

Нещадна війна безжально відбирає життя відважних захисників України, які встали на оборону країни заради нашого мирного існування. У Фейсбук-сторінці Криворізькій загальноосвітній школі повідомили трагічну новину – на війні загинув молодий воїн Іван Гамолін, – пише «Наше Місто».

На жаль, жорстока війна забрала життя ще одного сина України. Життя молодого захисника Іван обірвалося в бою з окупантами, коли він захищав нашу Батьківщину.

Іван – мешканець Кривого Рогу. Він випускник Криворізької загальноосвітньої школи № 61, закінчив її у 2019 році.

Мирне життя Іван закінчилося, коли розпочалася широкомасштабна війна. У 19 років він став на захист рідної країни. Боровся з окупантами у складі першого стрілкового батальйону Збройних сил України.

«5 років тому активний, завжди усміхнений, Іван сидів за партою та був яскравим вогником для кожного, хто його знав… Ще при житті хлопець не раз був удостоєний почесних державних нагород. Людина з великої літери, справжній онук, син, брат, друг. Він був людиною яка дарувала щастя», – йдеться у дописі криворізької школи.

Фото: Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 61.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Донеччині загинув Герой з Кам’янського Андрій Майборода. Його життя обірвалося 5 червня, поблизу села Параскоіївка на Донеччині.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: