Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Відпочинок на природі у Дніпрі: скільки коштує оренда альтанки

Супрун Юлія

оренда альтанки у Дніпрі

Під час війни українцям заборонені походи до лісу, але потреба у релаксі не зникла. Мешканці  Дніпра шукають альтернативні варіанти відпочинку на природі. Одним із популярних рішень стали пікніки в альтанках та шатрах, розташованих у міських зонах відпочинку. Скільки це коштує, з’ясовував кореспондент “Нашого міста”.

альтанки у Дніпрі

Пікнік на природі – це чудовий спосіб розслабитися, зарядитись позитивними емоціями та хоча б на пару годин залишити думки про війну. Єднання з природою, свіже повітря, спів птахів, зелені дерева – все це сприяє покращенню самопочуття та настрою.

У Дніпрі є багато зон відпочинку, де можна орендувати альтанки, а також отримати додаткові розваги: зону барбекю, спортивний та дитячий майданчики, пляж тощо.

Де в Дніпрі можна орендувати альтанку

  • Парк “Зелений гай” пропонує альтанки на цілий день за 1000 грн (до 10 осіб). У вартість оренди входить користування мангалом та паті-зоною. Графік роботи з 9:00 до 20:00.
  • Сквер “Прибережний”: тут альтанка з мангалом на 10 осіб коштуватиме 1200 грн, користуватися нею можна до комендантської години..
  • Пікнік-парк “Придніпровськ”: ця локація чудово підходить для відпочинку на природі. Вартість оренди альтанки з мангалом тут становить від 800 до 1600 грн. Працює з 9:00 до 21:00.
  • Парк Мануйлівський пропонує альтанки зі зручним дерев’яним настилом, мангали, пляжний волейбольний майданчик, санвузол. Оренда меленької  альтанки з мангалом і електрикою – 2000 грн у будні, 2500 грн у вихідні. Велика – 2500 грн у будні та 3000 грн у вихідні.
  • Парк “Сонячний день” на пр. Маршала Малиновського розташований на березі Дніпра. Тут можна орендувати стіл із лавками чи альтанку. Орієнтовна вартість альтанки: від 1400 до 3000 грн. Місткість від 8 до 40 осіб.

Це лише деякі з багатьох місць у Дніпрі, де можна орендувати альтанку для відпочинку. Вибір залежить від ваших потреб, бюджету та вподобань.

Нагадаємо, раніше ми писали, як у Дніпрі на Монастирському острові панує літній настрій.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: