Skip to content

Нафтогаз зробив важливе нововведення для всіх українців: як тепер платити за газ

Ксенія Куземко

Нафтогаз зробив важливе нововведення для всіх українців: як тепер платити за газ

Вже незабаром українці отримають нові платіжки за комунальні послуги. Цього місяця важливо звернути увагу на деякі зміни, які стосуються оплати рахунків за газ. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на пресслужбу газопостачальної компанії “Нафтогаз”.

Згідно з повідомленням “Нафтогазу”, процес оплати газу значно спрощено. Відтепер, при здійсненні онлайн-платежу за газ на сайті компанії, вказувати номер особового рахунку не буде потрібно.

Як заплатити за газ дистанційно

Нафтогаз України пропонує новий спосіб оплатити газ онлайн: просто перейдіть на сайт gas.ua, вкажіть свою адресу, і ви зможете сплатити рахунок в один клік.

Це не єдиний спосіб сплатити газ онлайн. Ви можете скористатися чат-ботами Нафтогазу у Viber та Telegram: перейдіть за посиланнями та дотримуйтесь інструкцій.

Не слід забувати, несвоєчасна оплата призведе до нарахування пені за кожен день прострочення. Щоб уникнути додаткових витрат, рекомендується здійснювати оплату до 25 числа кожного місяця.

Окрім того, для запобігання переплатам за газ, дуже важливо щомісяця з 1 по 5 число передавати показання газового лічильника.

Пам’ятайте: своєчасна оплата та передача показань лічильника допоможуть вам економити кошти та уникнути проблем з постачальником газу.

Раніше ми писали, через відключення світла Укрзалізниця змінює рух 74 електричок.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: