Site icon Наше Місто

Нові знання та світовий досвід: фахівці дніпровської лікарні стажуються у Великобританії

стажування медиків Дніпра

Фахівці однієї з лікарень Дніпра отримали запрошення на стажування від відомих британських медичних закладів. Цей досвід покликаний покращити якість послуг та надання допомоги пацієнтам. Детальніше про це розповідає «Наше місто» з посиланням на повідомлення лікарні.

Фізичний терапевт відділення ФРМ Дарина щойно повернулася з навчання в одному з найкращих університетів Великобританії Coventry University International.

«Ця поїздка – послідовний крок щодо розроблення навчальної програми з фізичної терапії у відділеннях інтенсивної терапії. Ініціатива створена для того, щоб в Україні було введено загальний національний протокол втручання та роботи фізичних терапевтів вже на етапах гострого періоду, в реанімаційних відділеннях. Щоб все було уніфіковано з самого початку. Дуже важливо, мова йде і про створення нової навчальної дисципліни для студентів. Це – початок ще однієї великої справи. І для мене честь бути дотичною до такої місії», – сказала Дарина.

Лікар-хірург, лікар-ендоскопіст відділення загальної хірургії Ростислав ще проходить інтенсивний курс НЕST UK в The Royal College of Surgeons of Edinburgh.

«HEST UK – курс, що охоплює більшість галузей практичної медицини: загальну й щелепно -лицеву хірургію, нейрохірургію, травматологію, судинну, торако – кардіальну, пластичну хірургію, гінекологію. Я серед 6 лікарів з України, яких було відібрано для започаткування проведення курсу українськими лікарями для українських лікарів. З дотриманням усіх світових стандартів. Ми стали офіційними представниками David Nott Foundation.

За словами пана Ростислава, філософія цього проєкту – не забезпечити роботу іноземних лікарів в країнах, які цього потребують, а навчити місцевих лікарів всьому для забезпечення високого рівня допомоги.

Стажування фахівців лікарні  у Великобританії – це чудова можливість для них перейняти передовий досвід та знання від світових лідерів у галузі медицини. Ці знання будуть використані для покращення якості медичного обслуговування у Дніпрі.

Фото міської лікарні.

Читайте також: Дніпропетровська філія «Газмережі» зробила важливу заяву щодо електронних платіжок.

Категорія: Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version