Skip to content

На Дніпропетровщині 40-річна жінка народила дитину в кареті швидкої

На Дніпропетровщині 40-річна жінка народила дитину в кареті швидкої

У Дніпропетровській області надійшов виклик до «швидкої» про передчасні пологи. Жінка народила дитину прямо під час транспортування. Про це повідомила медикиня Світлана Зайчикова у своєму Фейсбуці, – пише «Наше Місто».

З початку цього року фельдшери та водії Павлоградської станції ЕМД вже 6 разів приймали пологи в нестандартних умовах: машинах швидкої допомоги та вдома у породіль.

Останній випадок трапився 4 червня вночі, о 01:19. До 40-річної жінки з передчасними переймами негайно виїхала бригада Васильківської підстанції у складі фельдшера Олега Каменецького та водія Максима Коновала.

Під час транспортування до лікарні розпочався другий період пологів, і на світ з’явилася недоношена дівчинка. Ситуацію ускладнював несприятливий анамнез, проте завдяки вмілим та рішучим діям медиків пологи пройшли без ускладнень.

Породіллю з новонародженою дитиною доставили до обласного спеціалізованого закладу, де їм надають всю необхідну допомогу.

«Мама з дівчинкою доставлені в обласний профільний заклад. Здоров’я та щастя мамі з донечкою! Дякуємо фельдшеру Олегу Олеговичу за професіоналізм!», – йдеться у дописі.

Фото: фейсбук сторінка Світлани Зайчикової.

Нагадаємо, раніше ми писали: Нові знання та світовий досвід: фахівці дніпровської лікарні стажуються у Великобританії.

Читайте також: Хто у Дніпрі переміг у міському конкурсі проектів співфінансування допомоги армії.

Категорія: Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: