Skip to content

Відключення світла у Дніпрі: де не буде електроенергії 6 червня

Відключення світла у Дніпрі де не буде електроенергії 6 червня

Сьогодні у Дніпрі за деякими адресами буде відключено електропостачання. Відключення пов’язані з проведенням планових робіт. Окрім того, сьогодні протягом доби можуть бути застосовані графіки погодинних відключень, – пише «Наше Місто» з посиланням на міську владу.

У зв’язку з проведенням планових робіт приватною енергетичною компанією ЦЕК, сьогодні, 6 червня з 08:00 до 18:00 буде припинено подачу електроенергії по вул. Автотранспортна:

  • 5,
  • 8-А,
  • 12,
  • 16-Г,
  • 19.

Всю інформацію про відключення світла приватною енергетичною компанією ЦЕК можна знайти у телеграм каналі підприємства – https://t.me/cek_info.

При перевищенні лімітів можливе застосування аварійних відключень для всіх категорій споживачів. Тому мешканцям рекомендують ощадливо споживати електроенергію. Це суттєво зменшить навантаження на енергосистему і допоможе мінімізувати відключення.

Споживачі Дніпра можуть знайти інформацію про відключення електрики на сайті приватної енергетичної компанії ДТЕК. А також на сайті приватної енергетичної компанії ЦЕК, чи у телеграм-каналі підприємства 

Нагадаємо, раніше ми писали, як виглядає Успенська площа у Дніпрі у вечірній час доби

Категорія: Влада, ЖКГ, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: