Site icon Наше Місто

Чи відправлятимуть мешканці Дніпра своїх дітей на літній відпочинок (опитування)

Чи відправлятимуть мешканці Дніпра на відпочинок своїх дітей (опитування)

Ось і настав довгоочікуваний момент – розпочалися літні канікули. Школярі з нетерпінням чекали на три місяці безтурботного відпочинку. Батьки ж у цей час активно шукають найкращі варіанти, як організувати дозвілля для своїх дітлахів, щоб воно було не лише веселим, але й корисним. Журналісти «Нашого Міста» спитали у мешканців Дніпра, чи збираються вони відправляти кудись на відпочинок своїх дітей.

Дехто з батьків обирає відправити дітей у табори, де вони зможуть знайти нових друзів, розвинути свої навички та отримати незабутні враження. Можна записати дитину до пришкільного табору в Дніпрі, або навіть відправити за кордон. Також цікавим варіантом залишається організувати сімейні подорожі, екскурсії, походи на природу та інші розваги, які також подарують багато позитивних емоцій.

Більшість опитуваних дніпрян розповідають, що організовуватимуть відпочинок для себе та своїх дітей у Дніпрі та за містом. Хтось поїде на дачу до своїх бабусь та дідусів, хтось відправиться на річку, а хтось вже поспішає бронювати бази відпочинку. Як кажуть респонденти, літній відпочинок з початком війни змінився для багатьох.

Проте деякі мешканці заявляють: за два роки війни їхні діти виснажилися, а тому потребують відпочинку закордоном.

«Ми два роки взагалі не відпочивали. Боролися за нашу Батьківщину, берегли її, як могли, донатили. Але в цьому році ми вже дуже виснажилися і вже хочемо відпочити. Тому, мабуть, поїдемо з донькою на тиждень у Болгарію», – ділиться мешканка Катерина.

Та куди ще планують відправитися дніпряни, аби гарно відпочити – дивіться у нашому відео.

Нагадаємо, раніше ми писали: Як у Дніпрі отримати безкоштовну путівку для відпочинку.

Категорія: Новини Дніпра, Опитування, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version