Site icon Наше Місто

Від ударної хвилі вилетіли навіть двері з операційної: у Дніпрі внаслідок ракетної атаки постраждали 2 лікарні

Постраждали лікарні у Дніпрі

Вранці 4 червня російські окупанти завдали ракетного удару по Дніпру. Є постраждалі мешканці. Також внаслідок атаки зазнали ушкоджень будівлі двох лікарень. Подробиці – в матеріалі «Наше місто».

Заступниця директора департаменту охорони здоров’я населення Дніпровської міськради Олександра Бодня повідомила, що до міських лікарень потрапило 2 постраждалих. Їхній стан оцінюється як середньої тяжкості. Надається уся необхідна допомога. Також шкоди зазнали будівлі медзакладів міста.


-Внаслідок ракетного удару по Дніпру 4 червня постраждало 2 лікарні. В одній з них вибито 62 вікна, понівечені двері. Через ударну хвилю навіть вилетіли двері з операційної. У другій лікарні вибито 7 вікон, – сказала Олександра Бодня.

Наразі проходять роботи з усунення наслідків ворожої атаки. Медичні заклади продовжують свою роботу.

-Зараз ситуація стабільна, заклад працює, – сказала лікарка Тетяна.- Люди приходять на прийоми. Пацієнти, що перебували на стаціонарі, отримують лікування. Все добре, ні медпрацівники, ні хворі не постраждали. У будівлі вибито вікна. В одному корпусі – 40 вікон, а в  іншому – 19 вікон.

Нагадаємо, що це не перший випадок, коли через ворожі атаки зазнають руйнувань медичні заклади у Дніпрі.

Фото Валерія Кравченка.

Читайте також: У Дніпрі вшанували пам’ять дітей, загиблих внаслідок збройної агресії росії.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра, Тема дня

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version