Site icon Наше Місто

Страшні реалії війни: дніпряни прибирають у своїх подвір’ях після атаки і розповідають, як пережили вибухи

Наслідки атаки на Дніпро 4 червня

Ранок 4 червня став зовсім не добрим для дніпрян. Ворог завдав ракетного удару по місту. Силам ППО вдалося збити дві ворожі ракети, проте уламки, що впали, спричинили пошкодження цивільної інфраструктури. Наразі мешканці Дніпра оговтуються від наслідків атаки. Детальніше – в матеріалі «Наше місто».

Люди прибирають у будинках, виносять сміття, наводять лад на подвір’ях. Дніпряни не стримують емоцій та розповідають про ранкові вибухи.

– Ми прокинулись від першого вибуху. Були з чоловіком вдома удвох, – розповідає Вікторія. – Двері вигнуло і ми не змогли їх відчинити. Чоловік вийшов через вікно і зняв двері. Це було жахливо. Ми якраз хотіли зробити ремонт, а тепер точно доведеться. В будинку вилетіли всі вікна.

Ганна Василівна каже, що прокинулась ще о 3 годині і більше не заснула. Було якесь недобре передчуття.

-Дякуємо Богу, що цілі і ми, і сусіди. Тиск підскочив, напилася ліків, – розповідає пані Ганна. – У будинку пошкоджений дах, всі вікна, стіна, стеля. У ванній все рухнуло, всюди тріщини.

Друзі жінки та її сина допомагають прибрати у будинку та на подвір’ї. Виносять будівельне сміття, приводять до ладу територію.

-Я мешкаю у іншому районі міста, прокинулась від вибухів, вийшла на балкон, не побачила диму, – каже Раїса. – Мені відразу зателефонувала подруга, сказала, що в неї біда. Як змогла, я сюди приїхала, на таксі. Все приберемо, головне, що люди живі.

За повідомлення міського голови Дніпра Бориса Філатова, постраждало понад 10 будинків ЖКГ, 6 будинків ОСББ, лікарня та поліклініка, школа. Пошкоджень зазнав 31 приватний будинок.

Фото Валерія Кравченка.

Читайте також: У Дніпрі внаслідок ракетного удару постраждало 16 багатоповерхівок і більше 30 приватних будинків.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version