Skip to content

У КП «Дніпроводоканал» зробили важливу заяву щодо лічильників

Ксенія Куземко

В КП «Днепрводоканал» сделали важное заявление относительно счетчиков

КП «Дніпроводоканал» нагадало про необхідність регулярної державної повірки водолічильників. Відповідно до чинного законодавства України, повірка лічильників є обов’язковою та проводиться раз на 4 роки. Вона необхідна для забезпечення точного і надійного вимірювання об’єму спожитої води, для уникнення некоректних нарахувань за воду, для забезпечення правильного розрахунку для споживачів та для прозорого ведення обліку. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на підприємство.

Повірку лічильників води мають право здійснювати тільки уповноважені організації, маючи на це відповідний дозвіл.

З питань проведення повірки КП «Дніпроводоканал» звертайтесь за телефонами: 067-208-57-50; 067-208-73-24.

Дату наступної державної повірки можна дізнатися в особистому кабінеті на сайті КП «Дніпроводоканал».

Також нагадуємо, що з 1.05.2024 р. лічильники, в яких закінчився строк повірки, знімаються з абонентського обліку. До подальшої експлуатації будуть допускатися тільки ті прилади обліку, що пройшли державну періодичну повірку, і вона показала їхню справність. Відповідно до законів України «Про метрологію та метрологічну діяльність» №1314-VII від 05.06.2014 та «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» №2119-8 від 22.06.2017, неповірені лічильники не є приладами обліку води, і КП «Дніпроводоканал» не має права проводити по них розрахунки.

За довідками звертайтеся до Центрів абонентських послуг ТОВ «ЄРЦ КП» за зручними адресами у розділі Контакти на сайті або за контактними телефонами Центрів — (050) 019-43-53 та (098) 061-79-36.

Раніше ми писали, у КП «Дніпроводоканал» зробили важливу заяву щодо оплати рахунків за спожиті послуги.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: