Skip to content

Пенсіонерка у Дніпрі спускає з балкона пакет на мотузці та просить купити їжу: чи потрібна їй допомога

Пенсіонерка у Дніпрі спускає з балкона пакет та мотузці та просить купити їжу: чи потрібна їй допомога

Жінка з Дніпра здобула вірусну популярність у ТікТок – відео, де пенсіонерка спускає з балкона пакет на мотузці та просить купити їжу, розлетілося мережею. Її дії викликали неоднозначну реакцію у людей: дехто вважає, що їй не потрібна допомога, а інші стверджують, що вона потребує догляду через похилий вік або проблеми зі здоров’ям. Журналісти ДніпроTV дізнавалися подробиці про життя дніпрянки, – пише «Наше Місто».

Реакція на відео з проханням про допомогу у людей ділиться на два табори: одні висловлюють обурення, інші – підтримку літній жінці. Тим часом сусіди пенсіонерки звертаються за допомогою, стверджуючи, що вона заважає їм спати вночі через шум.

Пенсіонерка у Дніпрі спускає з балкона пакет та мотузці та просить купити їжу: чи потрібна їй допомога

Ситуація з літньою жінкою, яка проживає на другому поверсі будівлі, складна та неоднозначна. Як розповідає жінка, яка працює у приміщенні під пенсіонеркою, проблеми з нею розпочалися вже давно, адже були випадки, коли та навіть затоплювала приміщення.

Незважаючи на антисанітарні умови та загальний занедбаний стан квартири, за бабусею все ж таки хтось доглядає. Під час зйомки біля журналістів зупинилася елітна автівка, з якої вийшла ця ж жінка у супроводі молодої білявки. Саме вона й розповіла про бабусю.

Пенсіонерка у Дніпрі спускає з балкона пакет та мотузці та просить купити їжу: чи потрібна їй допомога

Зі слів дівчини, допомога бабусі не потрібна. Вона регулярно возить її на медичні процедури та закуповує продукти. Прохання про допомогу з боку літньої жінки, ймовірно, обумовлені деменцією та серйозними проблемами зі здоров’ям.

Нагадаємо, раніше ми писали: На Дніпропетровщині 89-річна мешканка передала для ЗСУ всі свої заощадження.

Читайте також: Мешканка Дніпра віддала дитячому будинку гроші, які держава виділила за загибель сина-Героя

Категорія: Відео, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: