Skip to content

Диво, яке наповнює світлом душі: Укрзалізниця повернула маленькому пасажиру улюбленого зайця

Диво, яке наповнює світлом душі: Укрзалізниця повернула маленькому пасажиру улюбленого зайця

Ця неймовірно світла і сповнена добротою історія відбулася з мамою і її маленьким синочком із Запоріжжя. Наталя з Ярославом подорожували потягом №140 «Камʼянець-Подільський – Львів» і загубили улюблену іграшку – надзвичайно милого зайця. Жінка звернулася до Укрзалізниці з проханням повернути втрачене і навіть не сподівалася на позитивний результат. Проте дива трапляються навіть у нинішні темні часи. Як розвивалася історія, Наталя розповіла на своїй сторінці у Фейсбук, повідомляє «Наше Місто».

Мама з сином зійшли на вокзалі у Львові о 4.30 ранку і майже одразу помітили, що забули іграшку. Наталя написала допис у Фейсбук і залишила офіційне повідомлення на сайті Укрзалізниці. Там його зареєстрували і пообіцяли, що зроблять усе можливе, щоб знайти зайця. Пошуки тривали декілька днів. І трапилося диво! Маленький Ярослав отримав назад свого улюбленця! Крім того, ще й листа з листівкою від Укрзалізниці.

Диво, яке наповнює світлом душі: Укрзалізниця повернула маленькому пасажиру улюбленого зайця

«Якщо чесно, мені бракне слів. Я забрала посилку годину тому і досі не придумала, як оформити в слова те, що відчула.

Окремо про текст на листівці – просто в серденько.   

Подивіться, що ви зробили! Одне диво для маленького хлопчика зараз наповнює світлом душі і серця величезної кількості людей. Тим, що нам всім так потрібно зараз.

Я щиро рада, що ми загубили того зайця. Він конвертувався в щось набагато більше і потужніше. Це однозначно вартувало того», – написала жінка.

Ця неймовірно щемлива історія свідчить про те, що дива трапляються навіть в такі важкі часи.

Читайте також: Сімейні мандри стануть комфортнішими: Укрзалізниця запускає спеціальні вагони.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: