Skip to content

У Дніпрі ремонтують основну дорожню артерію, яка з’єднує  житломасиви Західний та Діївка

У Дніпрі ремонтують основну дорожню артерію, яка з’єднує житломасиви Західний та Діївка

В рамках робіт з покращення безпеки дорожнього руху для водіїв та пішоходів у Дніпрі продовжується ліквідація аварійної ямковості на автошляхах. Наразі ремонтні бригади зосереджені на ділянці біля тупика Упертий. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на міську владу Дніпра.

Роботи з ремонту дороги, яка з’єднує житлові масиви Західний та Діївку, йдуть повним ходом. Наразі виконано половину запланованих робіт.

Зараз ведуться роботи з підняття люків, чистки узбіччя та демонтажу асфальтного покриття. Ця дорога є однією з головних транспортних артерій міста, тому її ремонт має велике значення для жителів цих районів.

У Дніпрі ремонтують основну дорожню артерію, яка з’єднує  житломасиви Західний та Діївка

«Цій дорозі вже не допомагав ямковий ремонт. Цього року ми плануємо її комплексне оновлення. Спочатку КП «Міськзеленбуд» розчистило узбіччя, щоб проїжджати могли великовантажні машини. Після цього відремонтували частину дороги. Зараз тривають підготовчі роботи до другої частини ремонту. Плануємо завершити його до 13 червня. Проте, терміни можуть змінитися через погодні умови, адже у цій місцевості круті ухили і роботи потребують сухої погоди. На цій ділянці планується заміна 0,3 км бордюрного каменю та 6 тис. кв. м асфальтового покриття. Далі ця вулиця переходить у вулицю Гайдаманську, яка 10-15 років тому була комплексно відремонтована, але вже з’явилася ямковість. Її також усунуть. Після завершення цих робіт два житлові масиви будуть з’єднані оновленою дорогою», – розповів заступник директора департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради Дмитро Коробов.  

У Дніпрі ремонтують основну дорожню артерію, яка з’єднує житломасиви Західний та Діївка

Нині по місту працюють 8 бригад, які вже відремонтували дороги гарячим асфальтом на 100 об’єктах загальною площею близько 130 тис. кв. метрів.

Окрім того, він оглянув процес ремонту сходів на пішохідному мосту, що веде на Монастирський острів. Ці дерев’яні сходи, зведені у 2006 році за унікальним проєктом, потребували оновлення.

«Сходи на Монастирський острів, популярне місце серед туристів, потребували оновлення через інтенсивне використання та регулярну заміну через опади. У зв’язку з складною ситуацією в країні, було прийнято рішення виготовити сходи з композитного матеріалу, який має значно довше служити. Наразі роботи виконані на половину і заплановані до завершення до кінця місяця», – розповіла начальниця управління з благоустрою міста департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради Світлана Літвінова.

Раніше ми писали, до Дніпра прибув сучасний екскаватор-навантажувач від Японії.

Категорія: Важливо, Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: