Skip to content

Лавандове море квітів: де поряд з Дніпром зробити фіолетову фотосесію

Зазвичай лаванда в Україні цвіте з середини червня до середини липня. Проте у цьому році через аномальну спеку на початку весни сезон лаванди розпочнеться на початку червня. У Дніпропетровській області є мальовничий сад родини Ємельянцевих, де можна не тільки зробити яскраві фотосесії, але й скуштувати різноманітні смаколики з цієї рослини, а також придбати якісний матеріал для вашого саду, повідомляє «Наше Місто».

Сім’я Ємельянцевих заснувала свою справу у 2015 році, висадивши 300 кущів лаванди. Згодом ділянка розширилась ще на 300 кущів.

Вона зазначила, всі роботи вони виконують власними силами: доглядають за квітами, прополюють бур’яни, роблять обрізку, впорядковують територію всього саду. Разом із чоловіком, облаштували оригінальні локації для фотографій.

Також на території маєтку проводяться майстер-класи: інструктори з йоги привозять групи для занять та медитації; майстрині-рукодільниці навчають тонкощам своїх ремесел.

«Лаванда готується! Чекаємо на початок червня лавандове море квітів! Запрошуємо на фотосесії», – написала Тетяна Ємельянцева.

Місце знаходження – смт Дніпровське Верхньодніпровський р-н.

Попередня домовленість обов’язкова!

Довідка. Лаванду можна використовувати в чаях, купати дітей і самому приймати ванни. Гідролат з лаванди використовують в спреях для обличчя та в косметології. З лаванди виготовляється мед та сироп.

Читайте також: де під Дніпром відпочити без моря.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: